Unieke kans: tijdelijk kosteloos Ontwikkeladvies

Omdat het werk continu verandert, is het voor je toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan of een baan ergens anders.

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Die geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Tijdens een aantal gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Een arbeidsmarktscan maakt deel uit van het aanbod. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Dit kosteloze ontwikkeladvies is tijdelijk mogelijk door een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. www.hoewerktnederland.nl

Interesse? Maak snel een afspraak! Naar verwachting zal er veel belangstelling zijn.