Gratis Ontwikkeladviezen weer mogelijk!

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar.
Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Werkend, niet-werkend, studerend? Dan kun je vanaf begin december 2020 kosteloos in gesprek met eengekwalificeerde loopbaanadviseur. Die geeft je inzicht in je kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.
Dit kosteloze ontwikkeladvies is tijdelijk mogelijk door een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Meer informatie op www.hoewerktnederland.nl
Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?
1. Neem contact op met CareerVision in Houten
2. Meld je telefonisch of per e-mail aan.
3. Maak een afspraak.
Hoe werkt het precies?
Tijdens een aantal gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke vragen over je werk, loopbaan of studie. Een arbeidsmarktscan maakt deel uit van het aanbod. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur.
In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.